قیمت دام زنده

    قیمت دام زنده

    در بسیاری از مراسمات مردم اقدام به خرید دام زنده می نمایند به همین علت افراد اقدام به پرس و جو می کنند تا دامی را که نسبت به بقیه دارای قیمت پایین تری باشد را خریداری کنند.
    مرکز خرید و فروش دام زنده کوهستان یکی از مراکزی است که دام زنده سالم و با قیمت مناسب را به مشتریان عزیز تحویل می دهد.
    جهت اطلاع از قیمت روز دام زنده و خرید دام زنده با مرکز دام زنده  کوهستان تماس بگیرید.

    دام زنده کوهستان مرکز تولید وفروش گوسفند زنده در تهران گوسفند زنده را در تهران با قیمت 70000 تا 80000 تومان عرضه میکند.

    09123943700 _ 88575414 _ 09195299414 _ 44273354

    نیازهای غذایی گله
    مانند مردم، گوسفندان به خوراک خاصی نیاز ندارند. آنها به انرژی، پروتئین، ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و آب نیاز دارند. بسیاری از مواد غذایی مختلف می توانند نیازهای تغذیه ای آنها را برآورده کنند.

    انرژی
    انرژی بزرگترین بخش جیره را تشکیل می دهد و معمولا محدودترین ماده مغذی در جیره گوسفند است. کربوهیدرات ها، چربی و پروتئین اضافی در رژیم غذایی همگی به تامین انرژی مورد نیاز گوسفند کمک می کنند. کربوهیدرات ها منابع اصلی انرژی هستند. کنسانتره (دانه) حاوی نشاسته است که منبع غنی انرژی است. علوفه حاوی فیبر یا سلولز است که به اندازه نشاسته از نظر انرژی غنی نیست. منابع اصلی انرژی در رژیم غذایی گوسفندان عبارتند از: مراتع، یونجه، سیلو و غلات.

    برآورده کردن نیازهای انرژی بدون تغذیه بیش از حد یا کم تغذیه حیوانات یکی از بزرگترین چالش های تولید کننده است. کمبود انرژی شایع ترین کمبود تغذیه ای در گوسفند است. کمبود انرژی به طرق مختلف خود را نشان می دهد. در حیوانات در حال رشد، نشانه اولیه کمبود انرژی کاهش رشد، سپس کاهش وزن و در نهایت مرگ است. در زنان در حال تولید مثل، علائم اولیه کمبود انرژی عبارتند از کاهش نرخ باروری، کاهش چند قلویی و کاهش تولید شیر.

    با مصرف انرژی محدود، رشد پشم کند می شود، قطر الیاف کاهش می یابد و نقاط ضعیف (شکستگی) در الیاف پشم ایجاد می شود. کمبود انرژی عملکرد سیستم ایمنی را کاهش می دهد. گوسفندان کم‌تغذیه بیشتر مستعد ابتلا به بیماری‌ها به ویژه کرم‌های گوارشی هستند.

    مصرف بیش از حد انرژی می تواند در گوسفند نیز مشکلاتی ایجاد کند. انرژی اضافی به صورت چربی (بافت چربی) ذخیره می شود. افزایش زیاد در بافت چربی عملکرد تولید مثل را در قوچ و میش مختل می کند. در اواخر بارداری، میش های چاق بیشتر مستعد ابتلا به کتوز (توکسمی بارداری) و دیستوشی هستند. بره های چاق به طور موثر سود نمی برند و برای اکثر مصرف کنندگان نامطلوب هستند.

    انرژی از طرق مختلف در جیره کمیت می شود. ساده ترین معیار TDN است که مخفف "کل مواد مغذی قابل هضم" است. مقادیر انرژی قابل متابولیسم (ME) و انرژی خالص (NE) معیارهای دقیق تری از انرژی در رژیم غذایی گوسفند هستند. TDN معمولاً برای فرموله کردن جیره برای پرورش حیوانات استفاده می شود، در حالی که سیستم انرژی خالص اغلب برای محاسبه رژیم غذایی برای بره های در حال رشد استفاده می شود.

    پروتئین
    پروتئین معمولا گران ترین بخش رژیم غذایی است. از آنجایی که شکمبه پروتئین را از اسیدهای آمینه تولید می کند، کمیت پروتئین مهمتر از کیفیت پروتئین در جیره گوسفند است. نیاز به پروتئین برای بره های جوان و در حال رشد که در حال عضله سازی هستند و میش های شیرده که پروتئین های شیر تولید می کنند بیشتر است.

    رایج ترین مکمل پروتئین برای گوسفند، کنجاله سویا است. سایر منابع کمتر رایج عبارتند از: کنجاله آفتابگردان، کنجاله پنبه دانه، پنبه دانه کامل، سویا کامل، کنجاله بادام زمینی، کنجاله کانولا (کلزا)، پودر ماهی و قرص های یونجه. در اکثر کشورها، تغذیه با گوشت و پودر استخوان سایر نشخوارکنندگان غیرقانونی است. یونجه حبوبات، زمانی که در مرحله اولیه تا اواسط شکوفه برداشت می شوند، منابع متوسط ​​پروتئین هستند.

    اگرچه سطوح آن متفاوت است، غلات معمولاً پروتئین کمی دارند. اوره ارزان‌ترین منبع پروتئین یا نیتروژن غذایی است. اوره در شکمبه به پروتئین تبدیل می شود. دارای ارزش پروتئین خام معادل 280 درصد است. باید به دقت در جیره گوسفند گنجانده شود و نباید در جیره های خزشی گنجانده شود.

    بلوک های پروتئینی گران ترین راه برای تامین پروتئین مکمل به حیوانات مرتع هستند، اما باعث صرفه جویی در نیروی کار می شوند. سختی بلوک مصرف توسط گوسفند را تنظیم می کند. پروتئین اضافی یک منبع انرژی گران قیمت و ناکارآمد است. این می تواند تأثیر مضری بر سلامت حیوانات داشته باشد، زیرا پروتئین اضافی باعث تبدیل اوره و آمونیاک خون می شود. حیواناتی که بیش از حد پروتئین تغذیه می شوند نیتروژن بیشتری را در ادرار و مدفوع خود دفع می کنند.
    مواد معدنی
    شانزده (16) ماده معدنی به عنوان مواد مغذی ضروری در جیره غذایی گوسفند طبقه بندی شده اند. ماکرو مواد معدنی در مقادیر زیاد مورد نیاز است. آنها عبارتند از سدیم (Na)، کلرید (Cl)، کلسیم (Ca)، فسفر (P)، منیزیم (Mg)، پتاسیم (K) و گوگرد (S). میکرومینرال ها (همچنین مواد معدنی کمیاب نامیده می شوند) در مقادیر کم مورد نیاز هستند. آنها شامل ید (I)، مس (Cu)، آهن (Fe)، منگنز (Mn)، روی (Zn)، مولیبدن (Mo)، کبالت (Co)، سلنیوم (Se) و فلوراید (Fl) مورد نیاز هستند. در مقادیر کم

    نمک
    نمک (سدیم [Na] و کلرید [Cl]) عملکرد تنظیمی مهمی در بدن دارد. مصرف ناکافی نمک می تواند باعث کاهش مصرف خوراک و آب، تولید شیر و رشد بره ها شود. حیواناتی که تمایل به نمک دارند ممکن است چوب را بجوند و/یا خاک را بلیسند. احتمال مصرف گیاهان سمی بیشتر است. هنگام افزودن نمک به جیره های مخلوط، مرسوم است که 0.5 درصد به جیره کامل یا 1 درصد به قسمت کنسانتره اضافه شود. نمک گاهی اوقات برای محدود کردن مصرف مخلوط های معدنی انتخابی آزاد استفاده می شود. می توان از آن برای تنظیم مصرف خوراک استفاده کرد.

    کلسیم و فسفر
    کلسیم (Ca) و فسفر (P) در رشد و نگهداری اسکلت به هم مرتبط هستند. کمبودها ممکن است منجر به راشیتیسم شود. عدم تعادل کلسیم و فسفر در جیره می‌تواند باعث ایجاد سنگ‌های ادراری در گوسفندان نر، به‌ویژه در آب و هوا شود. کلسیم اکثر علوفه ها معمولاً برای رفع نیازهای گوسفند کافی است. کمبود کلسیم اغلب زمانی ایجاد می‌شود که رژیم‌های غذایی با غلات بالا تغذیه می‌شوند، زیرا غلات و دانه‌های روغنی دارای فسفر زیاد و کلسیم کم هستند. نسبت کلسیم به فسفر در جیره گوسفندان باید حداقل 2:1 باشد.

    ویتامین ها
    گوسفند به ویتامین های A، D و E نیاز دارد. ویتامین A در مواد گیاهی وجود ندارد، اما از بتاکاروتن سنتز می شود. ویتامین D برای جلوگیری از راشیتیسم در حیوانات جوان و استئومالاسی در حیوانات مسن لازم است. ویتامین B در جیره نشخوارکنندگان مورد نیاز نیست زیرا در شکمبه سنتز می شوند. ویتامین K برای لخته شدن خون ضروری است. مصرف مکمل های غذایی معمولا ضروری نیست.

    درباره مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز گوسفند بیشتر بدانید =>


    فیبر
    فیبر حجم زیادی را به جیره اضافه می کند و با افزایش نشخوار و ترشح بزاق شکمبه گوسفند را به درستی کار می کند. اکثر متخصصان تغذیه نشخوارکنندگان موافقند که گوسفند باید همیشه در جیره غذایی خود، حداقل یک پوند به ازای هر سر در روز، علوفه داشته باشد. گوسفندانی که علوفه کافی مصرف نمی کنند ممکن است چوب یا پشم را بجوند.

    اب
    آب تقریباً در تمام عملکردهای بدن شرکت می کند و مهم ترین "ماده مغذی" است، اگرچه اغلب نادیده گرفته شده ترین جنبه تغذیه گوسفند است. یک گوسفند بسته به وضعیت فیزیولوژیکی و شرایط محیطی، روزانه بین ½ تا 4 گالن آب مصرف می کند.

    مصرف داوطلبانه آب معمولاً 2 یا 3 برابر مصرف ماده خشک است و با رژیم های پر پروتئین و پر نمک افزایش می یابد. کاهش مصرف آب ممکن است باعث کاهش تولید شیر در میش و سرعت رشد بره ها شود. حیوانات نسبت به مصرف آب کافی، اختلالات گوارشی کمتری دارند و میزان سنگ‌های ادراری کمتری دارند.

     

    جهت سفارش دام زنده تماس بگیرید09123943700 

    قیمت دام زنده

     

     

     

     

     

     

     

     


    تماس با دامداران

    روش های تماس با ما برای تهیه دام زنده :

    سیدخندان و شمیرانات 22307869
    شمال غرب 22538486
    شهرک غرب سعادت آباد 88365786
    شهرک غرب سعادت آباد 88575414
    محدوده ی ونک 88571749
    غرب تهران 44254145
    غرب تهران 44273356
    غرب تهران 44273354
    غرب تهران 44872309
    شرق تهران 77813682
    شرق تهران 77690636

     

     

    خدمات ما

    • خرید و فروش دام زنده
    • ارسال دام به محل
    • انجام قصابی در محل
    • انجام انواع قربانی ها
    • تهیه گوشت برای رستوران ها
    • تهیه خوراک دام زنده
    • تهیه دام زنده برای مراسمات مذهبی
    • فروش عمده دام زنده

     

     

            حامیان ما

    تماس با ما

    روش های تماس با ما برای تهیه دام زنده :

    سیدخندان و شمیرانات 22307869
    شمال غرب 22538486
    شهرک غرب سعادت آباد 88365786
    شهرک غرب سعادت آباد 88575414
    محدوده ی ونک 88571749
    غرب تهران    44254145
    غرب تهران 44273356
    غرب تهران 44273354
    غرب تهران   44872309
    شرق تهران 77813682
    شرق تهران 77690636

     

     

    اعزام قصاب

    اعزام قصاب

    © {2017} کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت در نزد دام زنده محفوظ می باشد. طراحی ، توسعه و راه اندازی توسط ofoghit.com