تفاوت های بین گوشت گوسفندی و گوشت مرغ
اگر گیاهخوار نیستید، گوشت بخش مهمی از رژیم غذایی متعادل شما است. از گوشت سفید مانند مرغ و بوقلمون گرفته تا گوشت قرمز مانند بره (گوشت گوسفند) تنوع زیادی برای انتخاب دارید. و وقتی گزینه های زیادی دارید، اغلب انتخاب برایتان سخت خواهد شد.
زمانی که در برنامه زندگیتان کاهش وزن دارید و نمیخواهید با رژیم غذایی خود قمار کنید، انتخاب سختتر میشود.
در اینجا مجموعه ای از تفاوت های گوشت قرمز و سفید وجود دارد که به شما کمک می کند تا انتخاب مناسبی برای رژیم کاهش وزن خود داشته باشید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر از قیمت ها و یا خرید محصولات با ما در ارتباط باشید
محتوای آهن
گوشت قرمز سرشار از آهن است. 100 گرم گوشت قرمز حاوی 2.7 میلی گرم آهن است. این مقدار دو برابر آهن موجود در همان قسمت گوشت سفید است. 100 گرم گوشت سفید تنها 1.3 میلی گرم آهن دارد. بنابراین، این باعث می شود که گوشت قرمز برنده واضحی در این رده باشد.
رنگدانه قرمز موجود در گوشت قرمز به نام میوگلوبین بیشتر است که آن را غنی از آهن می کند.
محتوای چربی
گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز چربی کمتری دارد. گوشت بره و گاو حاوی 20 گرم چربی در هر 100 گرم است. در حالی که مرغ و بوقلمون هر کدام فقط 14 گرم و 7 گرم در هر 100 گرم دارند. بنابراین، اگر در مورد مصرف چربی خود آگاه هستید، گوشت سفید را به گوشت قرمز ترجیح دهید. گوشت سفید همچنین دارای اسید چرب امگا 3 بیشتری است.
پروتئین
در مورد محتوای پروتئین تفاوت زیادی بین گوشت سفید و گوشت قرمز وجود ندارد. هر دو گونه 25 تا 30 گرم پروتئین در هر 100 گرم ارائه می دهند.
ویتامین ها
هر دو گونه به وفور سرشار از ویتامین B2، B3، B5 و B6 هستند. همه این ویتامین ها برای عملکرد اساسی بدن انسان حیاتی هستند. گوشت قرمز به میزان قابل توجهی ویتامین B12 بیشتری دارد. ویتامین B12 به سالم نگه داشتن سلول های خونی کمک می کند و از DNA موجود در مواد ژنتیکی شما در سراسر سلول های بدن مراقبت می کند.
سلامت قلب
بر اساس بسیاری از تحقیقات، رابطه قوی بین گوشت قرمز و به خطر انداختن سلامت قلب وجود دارد. هر چه چربی های اشباع بیشتر باشد، مشکلات قلبی بیشتر می شود.
گوشت سفید سرشار از سلنیوم است و گوشت قرمز منبع عالی روی است. سلنیوم برای توانایی شناختی و همچنین سلامت قلب و عروق مهم است. فسفر و کلسیم در هر دو گوشت فراوان است.
عامل سرطان زا
سازمان جهانی بهداشت گوشت قرمز را جزو مواد غذایی سرطان زا طبقه بندی کرده است. مصرف مقادیر زیاد گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد.
اگرچه گوشت قرمز و گوشت سفید هر دو سرشار از مواد مغذی هستند، اما گوشت سفید گزینه بهتری برای کاهش وزن است.