تفاوت های بین گوشت گوسفندی و گوشت مرغ

    تفاوت های بین گوشت گوسفندی و گوشت مرغ


    اگر گیاهخوار نیستید، گوشت بخش مهمی از رژیم غذایی متعادل شما است. از گوشت سفید مانند مرغ و بوقلمون گرفته تا گوشت قرمز مانند بره (گوشت گوسفند) تنوع زیادی برای انتخاب دارید. و وقتی گزینه های زیادی دارید، اغلب انتخاب برایتان سخت خواهد شد.

    زمانی که در برنامه زندگیتان کاهش وزن دارید  و نمی‌خواهید با رژیم غذایی خود قمار کنید، انتخاب سخت‌تر می‌شود.

    در اینجا مجموعه ای از تفاوت های گوشت قرمز و سفید وجود دارد که به شما کمک می کند تا انتخاب مناسبی برای رژیم کاهش وزن خود داشته باشید.

     

     Differences between mutton and chicken

    جهت کسب اطلاعات بیشتر از قیمت ها و یا خرید محصولات با ما در ارتباط باشید 

    تماس با ما

    محتوای آهن


    گوشت قرمز سرشار از آهن است. 100 گرم گوشت قرمز حاوی 2.7 میلی گرم آهن است. این مقدار دو برابر آهن موجود در همان قسمت گوشت سفید است. 100 گرم گوشت سفید تنها 1.3 میلی گرم آهن دارد. بنابراین، این باعث می شود که گوشت قرمز برنده واضحی در این رده باشد.

    رنگدانه قرمز موجود در گوشت قرمز به نام میوگلوبین بیشتر است که آن را غنی از آهن می کند.

    محتوای چربی
     

    گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز چربی کمتری دارد. گوشت بره و گاو حاوی 20 گرم چربی در هر 100 گرم است. در حالی که مرغ و بوقلمون هر کدام فقط 14 گرم و 7 گرم در هر 100 گرم دارند. بنابراین، اگر در مورد مصرف چربی خود آگاه هستید، گوشت سفید را به گوشت قرمز ترجیح دهید. گوشت سفید همچنین دارای اسید چرب امگا 3 بیشتری است.

    پروتئین


    در مورد محتوای پروتئین تفاوت زیادی بین گوشت سفید و گوشت قرمز وجود ندارد. هر دو گونه 25 تا 30 گرم پروتئین در هر 100 گرم ارائه می دهند.

    Differences between mutton and chicken

      

    ویتامین ها


    هر دو گونه به وفور سرشار از ویتامین B2، B3، B5 و B6 هستند. همه این ویتامین ها برای عملکرد اساسی بدن انسان حیاتی هستند. گوشت قرمز به میزان قابل توجهی ویتامین B12 بیشتری دارد. ویتامین B12 به سالم نگه داشتن سلول های خونی کمک می کند و از DNA موجود در مواد ژنتیکی شما در سراسر سلول های بدن مراقبت می کند.

    سلامت قلب


    بر اساس بسیاری از تحقیقات، رابطه قوی بین گوشت قرمز و به خطر انداختن سلامت قلب وجود دارد. هر چه چربی های اشباع بیشتر باشد، مشکلات قلبی بیشتر می شود.

    گوشت سفید سرشار از سلنیوم است و گوشت قرمز منبع عالی روی است. سلنیوم برای توانایی شناختی و همچنین سلامت قلب و عروق مهم است. فسفر و کلسیم در هر دو گوشت فراوان است.

    عامل سرطان زا


    سازمان جهانی بهداشت گوشت قرمز را جزو مواد غذایی سرطان زا طبقه بندی کرده است. مصرف مقادیر زیاد گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد.

    اگرچه گوشت قرمز و گوشت سفید هر دو سرشار از مواد مغذی هستند، اما گوشت سفید گزینه بهتری برای کاهش وزن است.

     Differences between mutton and chicken


     


    تماس با دامداران

    روش های تماس با ما برای تهیه دام زنده :

    سیدخندان و شمیرانات 22307869
    شمال غرب 22538486
    شهرک غرب سعادت آباد 88365786
    شهرک غرب سعادت آباد 88575414
    محدوده ی ونک 88571749
    غرب تهران 44254145
    غرب تهران 44273356
    غرب تهران 44273354
    غرب تهران 44872309
    شرق تهران 77813682
    شرق تهران 77690636

     

     

    خدمات ما

    • خرید و فروش دام زنده
    • ارسال دام به محل
    • انجام قصابی در محل
    • انجام انواع قربانی ها
    • تهیه گوشت برای رستوران ها
    • تهیه خوراک دام زنده
    • تهیه دام زنده برای مراسمات مذهبی
    • فروش عمده دام زنده

     

     

            حامیان ما

    تماس با ما

    روش های تماس با ما برای تهیه دام زنده :

    سیدخندان و شمیرانات 22307869
    شمال غرب 22538486
    شهرک غرب سعادت آباد 88365786
    شهرک غرب سعادت آباد 88575414
    محدوده ی ونک 88571749
    غرب تهران    44254145
    غرب تهران 44273356
    غرب تهران 44273354
    غرب تهران   44872309
    شرق تهران 77813682
    شرق تهران 77690636

     

     

    اعزام قصاب

    اعزام قصاب

    © {2017} کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت در نزد دام زنده محفوظ می باشد. طراحی ، توسعه و راه اندازی توسط ofoghit.com